Find svar på de typiske spørgsmål her.
Få hurtigt overblik herunder, eller se vores guide til valg af kaffemaskine.
Kapacitet og tid: Hvor mange ansatte eller gæster skal du servicere? Og er der mange, der skal serviceres på samme tid? Maskinerne har forskellig kapacitet, så det er vigtigt at være opmærksom på. Ofte er det nødvendigt at købe flere maskiner til flere lokationer hvis du f.eks. er et stort hotel eller konferencecenter.
Hvor lang tid må brygningen tage? Der er forskel på bryggetider for hver maskine. Er I mange om hver maskine i pauserne, er det vigtigt med en hurtigere bryggetid.
Kaffevarianter: Måske vigtigst af alt for valg af kaffeautomat er, om den skal kunne lave ægte espresso-baserede drikke eller om filterkaffe kan gøre det - hvor høje krav har dine medarbejdere og gæster til kvalitet og udvalg? Skal det gå ekstra hurtigt er en instant kaffemaskine at foretrække.
Mælk? Skal der frisk mælk til at lave ægte caffè latte m.m. fra en espressomaskine eller vores BLUE koncept, skal du ofte tilkøbe et kompatibelt køleskab for at holde mælken frisk.
Kvalitet: Du får, hvad du betaler for. I dyrere kaffemaskiner kan kværnen være finere, bryggeren bedre, og designet være mere robust eller moderne med touchskærm. Dyrere kaffemaskiner brygger også en bedre ensartet kvalitet i hver udskænkning end billigere maskiner.
Fast vandtilslutning og andet praktisk: Ydermere kan du have mere praktiske krav til valg af kaffemaskinen. Har du fast vandtilslutning, eller behov for vandtank? Hvilke pladsbehov skal opfyldes, og er der flere etager, der kræver ekstra maskiner? Sidst men ikke mindst, skal du tage stilling til, hvem der skal stå for det praktiske med påfyldning og rengøring af maskinen - f.eks. vil en BLUE maskine kræve minimal vedligeholdelse, hvor man selv vælger kapsler til brygning.
Vi vejleder: Dette er bare nogle af de forhold, der er vigtig at tage stilling til. Lad os hjælpe dig resten af vejen med omhyggelig vejledning, så du kan vælge helt rigtigt.
Espresso er det ekstra smagsfulde 30 ml kaffeshot, serveret i en lille kop, der laves ved hjælp af trykket fra en espressomaskine. Espresso udgør basen for mange populære, mælkebaserede kaffedrikke som caffè latte og cappuccino.
Filterkaffe derimod, er den velkendte og foretrukne kaffe blandt danskere, som laves ved at vand løber igennem formalet kaffe. Filterkaffe bliver solgt både som formalet kaffe og som hele bønner.
Skal man lave mælke-kaffedrikke med filterbryg maskiner, bruger man ofte mælkepulver, også kendt som creamer.
Filter kaffe er blevet trendy igen på caféer og i hjemmet, da tragt- og dripcup metoderne er blevet moderne igen - blandt disse er de populære Chemex og Hario V60.
Instant kaffe er kaffe som er enten spray- eller frysetørret for at bevare den gode smag. Instant kaffe er meget hurtig at brygge.
Bliv klogere på kaffedrikkene her.
Der skal altid bruges de rengøringsmidler, vi forhandler til den respektive maskine, eller som maskinmanualen foreskriver.
Brug aldrig eddike til at afkalke din kaffemaskine. Under vejledning har vi samlet vejledninger til rengøring af de fleste maskiner.
Selvom det afhænger af din kaffemaskine, vil vi altid anbefale daglig rengøring. Til dette har mange af kaffeautomaterne automatiske skylde/rinsing programmer, så du løbende får fjernet kafferester, og sikrer at din kaffe altid er friskbrygget.
Derudover bør man have ugentlige og månedlige rutiner for mere omfattende rengøring, for at sikre maskinen den længste levetid.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi tilbyder en serviceaftale til reparation af kaffeautomater, hvor vores teknikere sørger for at Jeres kaffeautomat virker optimalt.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os