Gennem De 5 Kaffebønner viser vi, at vi tager ansvar for kaffen og principper for kvalitetskaffe.
Kaffenydelse - En gæstfri og gastronomisk kaffenydelse hver gang, med muligheder for bæredygtige og økologiske kaffevalg
Vores sortiment er bredt - ikke kun inden for de forskellige kaffekategorier: espresso, filter bønner og filterbryg. Vi tager også ansvar og arbejder sammen med både Rainforest Alliance og UTZ Certified for at sikre kaffefarmerne udvikling og uddannelse.
Kaffeindbydende - En kaffefortællende historie med smags- og risteprofil på hvert produkt
Hver kaffe er unik og har sine egne smagsnoter. Derfor knytter der sig en historie til hver kaffe. Er det et blend med syrlighed og smagsnoter af citrus, eller er det en kraftig kaffe med noter af mørk chokolade? Vi arbejder intenst med vores smags- og risteprofiler for hele tiden at blive bedre til at guide vores kunder i brugen af vores kaffer.
Kaffehåndværk - Et naturligt håndværk, fra kaffedyrker til kaffenyder
For os er hele processen vigtig - lige fra kaffefarmeren til dig der nyder den færdigbryggede kaffe. Det er vigtigt for os, at håndværket gennem hele processen gennemføres med omhu, så det færdige resultat er helt i top. Derfor vælger vi fx vores råvarer med største omhu. Vi testsmager kaffen flere gange gennem processen, første gang i oprindelseslandet. Derudover har vi en lang række tjek for at sikre den bedste smag i koppen.
Kaffeansvar - Bønner udvalgt med største omhu for et blomstrende globalsamfund. Det kalder vi ansvarlighed!
Vi oplever en højere interesse og stigende krav til, at alt hvad vi gør, bliver gjort med kvalitet for øje og med respekt for naturen, miljøet og klimaet. Det gælder både her og nu, men også med et positivt fokus på fremtidens ressourcer til gavn for vores næste generationer. Derfor samarbejder vi med Rainforest Alliance og UTZ Certified - og har også økologisk kaffe i vores sortiment.
Kaffefokus - En øget lyst til velgørende nærhedsprincipper og kaffe mod madspild
Det er ikke nok at tage ansvar rundt omkring i verden. Vi har også fokus på håndtering af kaffen lokalt. Hvordan kan vi undgå madspild? Kan vi bruge vores kafferester i stedet for at smide kaffen ud? Vi har samlet en række gastronomiske køkkentips til BrugOP.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os