d. 31.03.20
Professionel kok og fødevarekonsulent, Casper Bøgeskov, har udviklet fire lækre opskrifter der bringer kaffe i spil på menukortet. Opskrifterne er udviklet som inspiration til dig, der til hverdag driver en café eller restaurant.
Tag et kig i vores mange opskrifter, hvor du finder masser af inspiration til, hvordan du bruger kaffe som råvare i madlavningen. På den måde mindsker du også madspild i bæredygtighedens tegn.
Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.
Her får du 8 gastronomiske tips til at anvende kaffe som smagsløfter fra morgen til midnat og alt det gode derimellem.
Ingen salg – kun god viden.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os