Vil du øge tilfredsheden blandt dine gæster? Så er kaffe et godt sted at starte. Tilbyd en god kop kaffe, når I modtager jeres gæster, så check-in bliver en ekstra behagelig oplevelse. Dertil er der kaffe til morgenmaden, kaffe på værelset, kaffe i konferencelokaler osv. På hoteller er der særligt mange forskellige kaffebehov, der skal opfyldes. Derfor er der også mange ting, som du skal tage stilling til, når du vælger en kaffemaskine til hotellet.
Kaffe til morgenmad, i restauranten, konferencelokalerne og receptionen, på værelserne og måske endda i personalerum. At finde en kaffeløsning til hotel kan være en omfattende opgave, da der er mange situationer, der kræver en god kop kaffe.
Der er derfor også utrolig mange ting at tage stilling til, når du skal vælge den rigtige kaffeløsning, der løser alle jeres behov. Vi er meget erfarne leverandører af driftssikre og bæredygtige kaffeløsninger til virksomheder og erhverv. Vi vil gerne vejlede jer, så I kan finde den kaffeløsning, der passer bedst til jer, så du kan servere god kaffe for dine gæster – hver gang.
Herunder har vi samlet nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal finde den rigtige kaffeløsning til forskellige behov på hotellet.
Der er typisk mange gæster ved morgenbuffeten, og det hele må gerne være så praktisk som muligt, så der ikke opstår kø eller lang ventetid. Ofte skal gæsten selv betjene kaffemaskinen, så maskinen skal derfor være nem at betjene og have kort bryggetid. Vores erfaring siger, at den foretrukne morgenkaffe i Danmark er klassisk sort filterkaffe evt. med mælk og sukker. Derfor vil en rigtig god løsning til morgenbuffeten være et bryganlæg, der eksempelvis kan lave hele kander med høj bryggehastighed.
Dertil kan I supplere med en fuldautomatisk espressomaskine eller en kapselmaskine, så man også kan få mælkebaserede espressodrikke, varm kakao og te, hvis gæsterne nu foretrækker disse. Alternativt kan I nøjes med en god kaffemaskine til hotellet, som kun laver filterkaffe, og så lade en tjener betjene en espressomaskine i baren, så gæsterne kan få noget andet end den klassiske sorte filterkaffe.
Kaffe i restauranten og i baren
I restauranten eller baren er der tid til at kræse lidt mere om kaffen. Her prioriteres nydelsen og oplevelsen af en god kop kaffe, og efterspørgslen på mælkebaserede espressodrikke som caffè latte er med sandsynlighed også højere. Derfor er det oplagt at se nærmere på en løsning, der serverer andet end filterkaffe til baren. Disse er to gode bud på kaffemaskiner til baren:
Kaffe i konferencecenter og mødelokaler
Ved afholdelse af konferencer og lignende er det ganske naturligt, at gæsterne vil bedømme jer ud fra flere parametre. Denne bedømmelse er afgørende for, om de vil anbefale jer til andre eller omtale jer positivt. Et af disse bedømmelsesparametre er forplejning, og her finder du kaffen. Derfor er en god kaffe vigtig, da den kan løfte oplevelsen og gøre pauserne en smule bedre for gæsterne. Når du skal vælge en kaffeløsning til konferencecenteret, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på:
Kaffe i receptionen
Du kan booste oplevelsen hos dine gæster med en god kop kaffe, imens der ventes på check-in. Derfor kan en kaffemaskine i receptionen være en særdeles god ide. Den skal gerne have et bredt udvalg, være nem at betjene og have hurtig bryggetid – særligt hvis det er din receptionist, der skal betjene maskinen. Kaffen skal ikke øge ventetiden. Derfor vil en fuldautomatisk espressomaskine eller måske en espressomaskine til kapsler være et godt valg til receptionen.
Kaffe på hotelværelset
Muligheden for at få kaffe på værelset uden at skulle en tur i receptionen er for de fleste gæster et stort plus. Derfor kan en lille kaffemaskine som eksempelvis Classy Mini til kapsler eller god kvalitetsinstantkaffe være med til at løfte oplevelsen hos dine gæster til et højere niveau – og du kan måske få flere anbefalinger med på vejen. En kaffeløsning til hotelværelset skal kunne brygge 1-2 kopper om dagen, og her er en lille kaffemaskine med vandbeholder at foretrække. Herved kan vandbeholderen til kaffemaskinen fyldes med frisk vand efter behov.
Der er en sidste ting, som I også bør tage stilling til – nemlig bæredygtighed. Det betyder ikke kun noget positivt for klimaet, hvis I indtænker bæredygtighed i jeres kaffeløsning; det er også positiv profilering over for jeres gæster, at I aktivt har indtænkt bæredygtighed i jeres kaffeløsning.
Hos Merrild Lavazza er vi oplagte til at hjælpe jer med at indtænke bæredygtighed i jeres kaffeløsning, da vi er blandt de førende virksomheder, når det kommer til bæredygtighed og corporate responsibility. Vi tager ansvar for bæredygtighed med ¡Tierra!-projektet, hvor der indtænkes bæredygtighed i hele værdikæden – fra kaffefarmer til kaffekop. Der er otte forskellige varianter i ¡Tierra!-kaffeserien fra fem verdensprojekter, som du støtter gennem dit valg af kaffe. ¡Tierra!-kaffeserien er Rainforest Alliance-certificeret og ¡Tierra! Alteco er tilmed økologisk certificeret. Flere af varianterne fås også som kaffekapsler til vores Lavazza BLUE-system.
Kontakt os her og book en gratis kaffesmagning med en af vores kaffespecialister.