Om kaffen er god afhænger blandt andet af, om den er brygget korrekt. Her får du syv gode råd til, hvordan du brygger en perfekt kop kaffe - hver gang.
Bryggeudstyret skal altid være helt rent.
Brug altid frisk, koldt vand.
Brug vand, der er gået af kog. Kogende vand vil skolde kaffen og forringe smagen.
Vælg rigtig formaling:
Grovformalet = stempelkande
Mellemformalet = filterkaffe
Fintformalet = espresso
Vælg rigtig dosering – vi anbefaler 6-7 g pr. kop a 150 ml.
En åben pose kaffe skal bruges inden for 14 dage. Efter åbning lukkes posen omhyggeligt og opbevares i lufttæt beholder.
Server straks efter brygningen, så du kan nyde den fulde smag og aroma.
Her har vi samlet vores bedste opskrifter på iskaffe og kolde kaffedrikke. Udvælg dine favoritter og servér dem for dine gæster. Du er meget velkommen til at give dem dit eget twist, så de bliver dine helt egne.