d. 08.02.19
Er du på jagt efter en ny kaffe til din kantine eller virksomhed? Så kan artiklen her hjælpe dig godt på vej.
Du får også et godt råd fra sensoriker og supersmager Lisbeth Ankersen om, hvordan du vælger en kaffe, som de fleste af dine kollegaer og medarbejdere vil kunne lide.
Det er et stort ansvar at vælge den kaffe, der skal serveres for medarbejdere, gæster og kunder – fordi kaffen har stor indflydelse, når du vil gøre et godt indtryk.
”Det er ikke sådan, at smag varierer fra person til person. Vi smager det samme – men det er individuelt, om vi kan lide det, vi smager”, siger Lisbeth Ankersen og fortsætter:
”I de fleste tilfælde kan man satse på en ”allround kaffe”, der ikke skræmmer nogen væk. Men det er også en god idé at kigge på den gruppe af mennesker, der skal drikke kaffen:
Er der tale om en gruppe garvede kaffedrikkere – f.eks. en gruppe ældre mænd, foretrækker de sandsynligvis en heftig og kraftig kaffesmag. Det hænger sammen med, at vi med alderen bliver mere modige og nysgerrige på at udfordre og udvikle vores smagspræferencer.
Men er der flest unge kvinder på arbejdspladsen – et såkaldt cafésegment – vil de typisk vælge den milde kaffe og gerne med mælk.
Det er gode indikatorer på hvilken kaffe, de kan lide”, forklarer Lisbeth Ankersen.
”Det er ikke sådan, at smag varierer fra person til person. Vi smager det samme – men det er individuelt, om vi kan lide det, vi smager”, siger Lisbeth Ankersen
Det kan være en god idé at invitere et lille udvalg af medarbejdere med til kaffesmagning, når du skal vælge jeres nye kaffe.
Invitér fire-fem mennesker, der repræsenterer de grupper af medarbejdere, I har i virksomheden: For eksempel den yngste kvinde, den ældste mand, én fra produktionen eller lageret, én fra HR og én fra receptionen – eller dén kombination, der virker relevant for din virksomhed.
På den måde får du indblik i forskellige smagsoplevelser, inden du træffer valget.
Her kan du høre, hvad vores kunde POMPdeLUX gjorde, da de skulle vælge ny kaffe.
Den gode smag er selvsagt vigtig. Men udover smagen har kaffen også stor signalværdi på andre parametre. Derfor bør du gå på jagt efter en kaffe, som matcher det, din virksomhed står for inden for miljø, økologi, bæredygtighed og CSR.
Læs om The Lavazza Foundation og ansvarlighed her.
Uanset hvilken medarbejderstab, du skal glæde med kaffe, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige kaffeløsning. Vi guider dig både i valget af kaffe og kaffemaskine.
Kontakt os her og hør hvilken kaffe vi anbefaler dig.
Eller læs vores guide: Sådan vælger du den helt rigtige kaffeløsning.
Ingen salg – kun god viden.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os