d. 11.06.2020
Her får du inspiration til, hvordan du kan give dine gæster kaffeoplevelser døgnet rundt.
Brug kaffen som smagsløfter i dine serveringer og servér kaffe på helt ny måder. Det giver både nye smagsoplevelser til dine gæster og giver dig mulighed for mersalg. Ren win-win, hvis du spørger os.
Find inspiration i vores serveringstips nedenfor eller gå på opdagelse i vores mange opskrifter.
Dobbelt cappuccino med croissant, kaffepesto og skovsyre
En god start på dagen er vigtig. Spark dagen i gang ved at servere en friskbrygget cappuccino sammen med en lun croissant, der anrettes med smeltende kaffepesto af hakkede mandler, kaffe, sirup og syrlig skovsyre.
Latte med skyr-tiramisu og årstidens bær
Alle har brug for en kaffepause. Servér fx en skyr-tiramisu, hvor irørt kaffe gør skyren mere cremet og smagsfyldig. Nyd en velbrygget Americano til.
Kaffe Moscow Mule og Rug-sandwich
Nyd din frokost med en ”Kaffe Moscow Mule”, der består af knust is med lige dele kold kaffe, gingerbeer og lemonsoda. Den er uden alkohol og smager nærmest som ”homedone cola”, der bider let på tungen. Kobberkrus har en termoteknisk effekt. Drinken serveres sammen med byens bedste sandwich: Kog fx rugkerner og havreflager i kaffe, så det bliver til en ”kaffe-grød”. Brug den som base i både rugbrød, surdejsbrød og hvedebrød. Dagens rug-sandwich kan fx bestå af kaffe-ristede løg, syltede tomater, kaffe-aioli, avocado, vesterhavsost, røde salater og frisk koriander.
Kaffepopcorn
Snackbølgen er over os. Denne variant er til den lille sult, og kan bruges på alle tider af døgnet.
Popcakes og espresso on the rocks
Hvem siger afternoon tea ikke kan serveres med kaffe? Lad fx popcakes og espresso indgå som en del af et oplevelsesfyrigt serverings-element på kagemenuen.
Tip: Kom kaffe i havregrynskugler a la petit fours. Sæt på pind og coat i fx hvid chokolade eller andet. Servér med en mini-espresso on the rocks!
Pensl, grill og marinér med kaffe
Brug kaffemarinader over (og til) dine råvarer. En god kaffemarinade består af urter, olie, citron, kaffe, farin og hakket chili.
En kaffemarinade er perfekt til at pensle, grille og marinere fx knust kål, grillet fennikel og gulerødder, palmekål, aspargesbroccoli, fjerkræ, fisk og skaldyr.
Hurtig kaffemousse med flagesalt og lavendel
Kaffe er en måltids-afrunder af første grad. Brug kaffe som element og smagsætter i desserter som fx panna cotta, iscreme, fromage og mousse.
E-tonic Coffeetail No 32
Kaffe i kombi med tonic giver en brusende, perlende og opløftende fornemmelse på tungen. Vælg gerne en meget botanisk tonic-version til E-tonics. Det giver et flot modspil til kaffens bittersyrlige og dybe smagskarakter. På cocktailkortet kan der stå, at denne cocktail serveres sammen med en lille håndfuld ristede kaffe-snack-mandler.
Café opskrifter
– Sådan kan kaffe spille en større rolle på dit menukort
Professionel kok og fødevarekonsulent, Casper Bøgeskov, har udviklet fire lækre opskrifter der bringer kaffe i spil på menukortet.
Iskaffe – og andre kolde kaffedrikke
Her har vi samlet vores bedste opskrifter på iskaffe og kolde kaffedrikke. Udvælg dine favoritter og servér dem for dine gæster. Du er meget velkommen til at give dem dit eget twist, så de bliver dine helt egne.
Ingen salg – kun god viden.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os