I stedet for at lade kaffepausen bestå af bagerens slagtilbud på kager, giver vi dig her et bud på lækre scones, der har en lækker smag lavet på kafferester. Så kan du undgå at smide alle kafferester ud - men i stedet servere lækkert bagværk for dine kolleger.
Mængde
Ca. 20 scones
Tilberedningstid
Arbejdstid: 20 min.
Bagning: 15-18 min. ved 180°C
Ingredienser
300g hvedemel
40g sukker
4g bagepulver
5g salt
25g kaffegrums
100g smør
180g æg
100g kærnemælk
En kop stærk kaffe til pensling.
Fremgangsmåde
Bland mel, sukker, bagepulver, salt og kaffegrums i en skål. Skær smørret i tern og smuldre det ind i melblandingen. Rør kærnemælk og æg i til dejen er sammenhængende, men stadig lidt våd i det.
Rul dejen ud på et bord drysset med mel, og stik dernæst dejen ud med en udstikker og kom dem på bageplade med bagepapir.