Polenta med kaffe-ristet fyld af svampe, squash, og krydderurter
Mængde
Ca. 2 personer
Tilberedningstid
Arbejdstid: ca. 30-40 min
Ingredienser
Letsaltet og kogt polenta
Squash
Timian
Rosmarin
Svampe
Hvidløg
Bacontern
Kaffe
Parmasan
Fremgangsmåde
Polenta er i sig selv ret smagsmild. Men med masser af grøntsagsrester, krydderurter og en kaffe-rest kan du løfte smagen markant.
Fyld en bradepande med letsaltet og kogt polenta. Form polenta til en fast ”kage” i en bradepande, så den senere er nem at skære ud i kvadrater til mange.
Rist en blanding af fx. squash, timian, rosmarin, hvidløg, svampe og bacontern. Kom kaffe på og lad det koge lidt ind.
Kom blandingen på polentaen, og kom friskhøvlet parmesan over inden udskæring og servering.