Der er ikke nogen tvivl om, at dine kollegaer i kantinen eller gæster i restauranten vil være spændte på smagen af dette flotte, mørke maltbrød, der oser af sundhed. Vi har piftet brødet op med en stærk kafferest, lidt honning og en håndfuld valnøddekerner. Prøv selv - vær ikke bange for at eksperimentere lidt med kaffe i dit bagværk. Det smager fantastisk!
4 stk. baguette
Arbejdstid: 20 min.
Hævetid: 12 timer + 30 min.
Bagning: ca. 5 min. ved 250°C + ca. 15-20 min. ved 220°C
15 g gær
5 dl stærk kaffe
- Merrild Økologisk kaffe
15 g salt
1 spsk. honning
100 g mørk maltmel
100 g rugmel
100 g grofthakkede valnøddekerner
ca. 500 g hvedemel
Rør gæren ud i kaffen og tilsæt salt, honning, maltmel og rugmel. Lad dejen stå lunt i 15 min. til den begynder at boble lidt. Tilsæt nødder og hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem til den er let og smidig, brug gerne maskine.
Læg dejen i en skål, dæk med plastfilm og lad den stå natten over i køleskabet. Del dejen i 4 og form til brød. Læg dem på en bageplade, drys med lidt mel, lav ridser i dejen og lad dem hæve i 30 min.
Spray eller pensl brødene med vand. Bag dem ved 250°C i ca. 5 min., sænk temperaturen til 220°C og bag dem endnu 15-20 min. til de er gyldne og lyder hule på undersiden. Afkøl på rist, men nyd dem lune og friskbagte.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os