Inspirer dine kollegaer til at bruge deres kaffegrums rester - byd dem på en italiensk dessert oplevelse med denne kaffe-panna cotta og lad kaffehyggen sprede sig.
Vi deler løbende ud af spændende opskrifter - tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær altid up-to-date.
4 personer
4 dl. fløde
1 dl. Tierra Selection
3 stk. husblas
75 g. sukker
1 stk. ananas
100 g. sukker
50 g. vand
1 potte citronmelisse
1. Varm fløde og kaffe op og smag det til med sukker, udblød husblas i koldt vand og vend det i fløden. Kom panna cottaen i ønskede forme eller skåle og lad det sætte sig på køl i ca. 3 timer (tilsæt evt vanille, eller andre smage til panna cottaen).
2. Kog vand og sukker op, skær 5 tynde skiver af ananas og dyp dem i sukkerlagen, kom dem på bagepapir og tør dem i ovnen ved 100°C i et par timer.
3. Den resterende ananas skæres i stave og tilberedes i sukkerlagen, til vandet er kogt væk, pas på det ikke brænder.
4. Anret de kandiserede ananas sammen med den faste panna cotta og pynt med ananas chips og citronmelisse.
Hvis du ønsker en mere fedtfattig version, erstat da halvdelen af fløden med mælk.
Brug evt. hele bønner og kog dem op med fløden i stedet for at tilsætte færdigbrygget kaffe.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os