Logo

Juletips fuld af kaffekærlighed

Kaffe er en ressource, der sagtens kan ”om-trylles” i det spild-bevidste kantine- og kontorkøkken.

Her får du en håndfuld spild-stoppere, der er krydret med julestemning.

 

 

Konfekttip

Hvide Snebolde med mørk indre af Kaffemarcipan og Svesker

Ingen december uden KONFEKT. Brug en kafferest og sæt 200 gram hakkede svesker i blød, så de lige er dækket af kaffe. Lad det trække på køl i mindst 5 timer og bland det i 200 gram marcipan og 1 dl flormelis. Tril til kugler og overtræk med hvid chokolade og tril i kokosmel. Kom evt. i forskelligfarvede små konfektforme.

 

Mødetip

JuleChok med kaffe og appelsin

Fejr det er ADVENT og servér fx varme og hyggelige møde-overraskelser. Kom lidt kaffe op i et krus og top op med varm chokolade og appelsinvendt fløde øverst. Kom evt. en kanelstang i som stemningsgivende rørepind.
 

Frokosttip

Kaffekrydret marinade velegnet til jule-gris

Lad det SMAGE AF JUL. Brug kaffe som smagspift i marinader til pensling af fx jule-koteletter eller julestege! 2 kg egner sig fint til at blive penslet i en marinade af 1 liter kaffe, 1 spsk. grov sennep, 1 hakket løg, 2 spsk. brun farin, 2 tsk. fennikel, 2 tsk. stødt anis og 2 spsk. chiliolie. Marinér eller pensl kødet undervejs i stegeprocessen. Perfekt til fx juleklassikeren grønlangkål.

 

Pause-tip

KaffeShake med banan og kardemomme (efter blend-og-servér princippet)

Tip til ”brune bananer og rester af kaffe”. Kom 2 dl kold kaffe, 1 dl mælk, 1 spsk. kakaopulver, 1/2 tsk. kardemomme, 1 banan i skiver, 2 dadler i skiver, 1 nip salt og en håndfuld isterninger op i en blender. Blend, servér og anret med sorte sugerør – og måske med et par hele espresso-bønner på toppen.

 

Gå-hjem-tips

Pebernødde-trifli med ingefær og mandarin

Afsæt tid til flere JULEHYGGELIGE-KOLLEGA-TRÆF i løbet af december, og sæt fx et sødt punktum på arbejdsugen. Brug en rest pebernødder i kombi med en kafferest. Overhæld pebernødderne med kaffen, så de er helt overdækket, og kom det i bunden af et lille patentglas. Læg derpå et lag vanilje-mascarpone, der er vendt med ingefær. Kom ”taglagte” mandarinbåde på toppen. Haps for en sød-gå-hjem-dessert, lavet på en rest kaffe!

 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Se vores kaffeautomater

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os