I løbet af arbejdsdagen, kan man godt have brug for lidt til den søde tand, for at holde den kørende. Prøv denne kolde forfriskning lavet på espresso og orangesirup, der er dejlig nedkølende og velsmagende. Brug den til møder, eller overrask dine ansatte med en kande efter frokost.
Mængde
1 kandefuld
Tilberedningstid
10 min.
Ingredienser
1 liter dobbelt espresso, fx lavet på Lavazza BLUE Espersso iTierra! Intenso
5 dl let- eller sødmælk
2 dl orangesirup, fx Lavazza Arancia
En håndfuld isterninger
Fremgangsmåde
Nyd denne lækre, kraftige iskaffe frappé ved at starte med at brygge espressoen, og blende den med mælk, orangesirup og isterninger.
Kom på kande eller i mindre glas og servér med sugerør og pynt evt. med lidt sirup eller hvad kaffehjertet ellers begærer.
Kan nydes på stedet, som pause-breaker, eller 'to go' i bægret.