4 personer
40 min
Lavazza Alteco espresso, 3 dl.
Vand, 5 dl.
Gær, 10 g.
Salt, 20 g.
Mel, 600 g.
Rosmarin
Rør alle ingredienser sammen til dejen er lind og homogen.
Kom dejen i en skål med lidt olie i bunden.
Lad den hæve ved stuetemperatur i 18-24 timer
Forvarm en støbejernsgryde i ovnen ved 250 grader.
Når ovnen er varm kommes dejen i gryden og bages med låg i 15 min.
Tag låget af og bag brødet i yderligere 15 min.
Vend det ud på en rist og lad det afkøle
Vær med i kampen mod kaffespild - få tips og tricks gennem vores nyhedsbrev
Telefon:+45 63 103 103 Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Se vores kaffeautomater
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os
Flere spørgsmål? Kontakt os