Vi vil anbefale dig at prøve den populære Dalgona kaffe, som pt. har taget Instagram med storm. Den er superlet at lave og smager himmelsk!
Mængde
2 personer
Tilberedningstid
15 min
Ingredienser
4 spsk. friskbrygget varm espresso, brygget på Lavazza Tierra Selecton
2 spsk. sukker (alternativt flormelis, som er lettere at piske ud)
3 dl. kold sødmælk
Isterninger
Fremgangsmåde
Kom friskbrygget varm espresso og sukker i en stor skål (vigtigt at der kan piskes luft i massen) og pisk med håndmixer ved lav hastighed, så sukkeret bliver opløst i den varme espresso. Rør i 10-13 minutter med høj hastighed indtil massen er blevet til en fluffy skum med tekstur som flødeskum. Hvis sukkeret 'slår' op på siden af skålen - brug en ske til at skrabe det ned i massen løbende.
Hæld mælken over isterningerne i to glas og kom herefter den nypiskede kaffeskum på toppen.
Server fx- Dalgona kaffen med en røreske, så det hele kan blandes efter smag.
Tips: Du kan vælge at varme mælken og undlade isterninger til en varm Dalgona og top evt. skum med Monin sirup. Kaffen kan også laves med instant kaffe.