Logo

Skræddersy smagsoplevelsen med en manuel espressomaskine

En manuel espresso maskine er en kaffemaskine, hvor brygningsprocessen kræver manuel betjening af den, der brygger kaffen. Er din espressomaskine manuel, så kræver den at du sætter dig ind i de forskellige parametre, der kræves for at brygge den perfekte espresso, og til gengæld får du fuld kontrol over hele bryggeprocessen, lige fra dosering, tryk, ekstraktion og temperatur. 

Den manuelle proces tillader erfarne baristaer og kaffeentusiaster, at finjustere parametrene for at opnå den perfekte kop espresso. En manuel espressomaskine kræver derfor mere viden og flere færdigheder end en fuldautomatisk espressomaskine, men til gengæld kan man servere en unik og skræddersyet smagsoplevelse. 

Varenr. 70158

Caprimo Choco Red - 10x1000g

Kontakt os for mere information

Indhold pr. krt.:
10 x 1000g

Oplev ultimativ nydelse med Caprimo, der leverer en fortryllende, cremet mundfølelse og imponerende 16% kakao. Med en enestående maskinfunktionalitet er denne chokolade skabt til at imødekomme de mest krævende chokoladeelskere uden besvær. Tag din kop chokoladeoplevelse til nye højder og forbløf dine smagsløg med hver slurk.

Ingredienser
Sukker, Vallepulver (MÆLK), Fedtfattigt kakaopulver (16%), SKUMMETMÆLKspulver, Antiklumpningsmiddel (E341), Salt, Aroma
Indeholder
Mælk eller produkter baseret på mælk (laktose)
Additiver/E-numre
E341
Portionsstørrelse for næringsværdier
100 g
Energi, kcal
370
Energi, Kj
1550
Fedtsyre indhold
g
Total fedt
g
Heraf mættede fedtsyrer
1.3 g
Kulhydrater
75 g
Heraf sukker varianter
73 g
Proteiner
8.5 g
Salt
1.2 g

Relaterede varer

Andre kunder har også kigget på

 

Det perfekte valg til servering af espresso

En manuel espressomaskine er det perfekte valg når man skal vælge kaffemaskine til servering af espresso på caféer, restauranter, hoteller og andre serveringssteder. Espressomaskinen kan også installeres på virksomhedens kontor eller i kantinen, der kan lede til gode pauser. Her skal kaffeoplevelsen være helt i top, og dette resultat opnås bedst med en espressomaskine der er manuel. 

Med en manuel espressomaskine kan du skabe en mindeværdig oplevelse for dine kunder eller gæster. Uanset om du ønsker at tilbyde den perfekte espresso på din café, restaurant eller dit kontor, er vores sortiment skabt til at imødekomme behovene i enhver erhvervsmæssig sammenhæng. 


Når håndværk og kvalitet går hånd i hånd

Vores manuelle espressomaskiner er nøje udvalgt for deres håndværksmæssige kvaliteter og teknologiske præstationer. Uanset om du driver en travl café eller står som kunderådgiver i en større virksomhed, vil vores sortiment opfylde dine forventninger og mere til. Med intuitiv betjening og pålidelig ydeevne er vores espressomaskiner designet til at imponere dine gæster. 

Vores manuelle espressomaskiner er desuden designet i et stilrent og elegant design, hvor stil og funktionalitet er kombineret for at opfylde kravene i det professionelle miljø.

Du får således en kraftfuld espresso maskine med en avanceret teknologi, der samtidig lever op til serveringsstedernes krav om elegance, kompakthed og stilrent design. Designet oser af professionalisme og sender et klart signal til de besøgende om, at her er der ikke sparet på kvaliteten, og kunderne kan således forvente en espresso, hvor kvalitet og smag går op i en højere enhed. 

 

Den manuelle bryggeproces giver den uovertrufne smagsoplevelse

Det kræver viden og færdigheder at benytte en manuel espressomaskine, og det er derfor en god idé, at alliere sig med en medarbejder, der enten har taget en barista uddannelse eller har den nødvendige viden, som der følger med at være kaffeentusiast. Idag er der også mange hjemmebaristaer, som selv har tilegnet sig al den viden det kræver, at brygge den perfekte espresso derhjemme, og denne viden kan være særlig værdifuld på arbejdspladsen. 

En barista er en person, der har specialiseret sig i at lave kaffe, især baseret på espresso. Baristaen er passioneret omkring alle aspekter af god kaffe, og stræber altid efter at forbedre sine færdigheder og viden om kaffeverdenen. 

Baristaen har således ekspertise om hele bryggeprocessen, og ved hvordan man finjusterer parametre såsom formalingsgrad af kaffebønner, dosering, tryk og bryggetid, og hvordan disse parametre har indflydelse på den færdige espresso. 

 

Espresso som base for andre kaffedrikke

Udover espresso, så er en barista også erfaren i at lave andre forskellige kaffevarianter baseret på espresso, såsom cappuccino, cafe latte, macchiato og andre typer specialkaffe. En barista er også dygtig til at skumme mælk og lave flotte kreationer indenfor latteart.

En god, manuel espressomaskine er derfor essentiel for baristaens håndværk og kan tilfredsstille selv de mest kræsne kunders behov. De manuelle espressomaskiner er derfor til dem, der gerne vil tilfredsstille kunder og besøgende med en lækker kop kaffe som kan lidt mere. 

 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Se vores kaffeautomater

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os